Title Image

O nama

Fast Food King

Fast Food KING je predanim te dosljednim radom i trudom sa posebnim akcentom na kvalitet proizvoda i usluge, a uz to i prihvatljive cijene, vrlo brzo postao najprepoznatljiviji brend u gradu Zenici a i šire.
Danas uključuje dvije poslovnice od kojih se prva nalazi u Travničkoj ulici, preko puta Mašinskog fakulteta, te Fast Food KING 2 koji se nalazi u najužem centru grada, u ulici Bulevar Kulina Bana (pored autobuskog stajališta).

Specijalizirani smo uglavnom u ponudi specijaliteta sa roštilja, prvenstveno ćevapa vrhunskog kvaliteta i okusa koje sami proizvodimo a koje možete isprobati za već od 2,50KM! Naravno, pored ćevapa nudimo i druge specijalitete brze prehrane – hamburgere, chickenburgere, raznovrsne sendviče, kobasice, sudžukice, pileće specijalitete, te su prvi u gradu koji su u svojoj ponudi napravili različite kombinacije i tzv. mixeve jela, kako bi kupci u okviru jednog jela mogli uživati u različitim vrstama mesa.

Oba objekta su moderno opremljena i vrlo brzo i lako ih je uočiti. Svojim kupcima u obje poslovnice dostupni smo svaki dan od 08:00 – 00:00, a pored vikenda vrijedno osoblje KING-a je na raspolaganju i tokom praznika. Pored toga što je poznat kao objekat broj 1. u gradu, kada su u pitanju omjer kvaliteta i cijene proizvoda, KING je postao super popularan i zbog svoje cjelodnevne i brze dostave hrane na kućnu adresu ili adrese firmi.

Provjerite zašto smo sinonim za brzu i ukusnu hranu u gradu Zenica. Fast Food KING – Jedi kao kralj!